Nextens kijkt vooruit

Maandag 14 september 13.00 – 14.00 uur – Kick off Klantenweek

De kick off van de Klantenweek wordt onder leiding van dagvoorzitter - Ronnie Overgoor geopend met een interview met onze Managing Director Daan van Zanten waarin we kort terugkijken op de afgelopen maanden en vooruit kijken naar de toekomst. Daarnaast geeft Nextens Head of Product – Nastasia Jobben een presentatie over Nextens Roadmap en sluiten we deze sessie af met een Panelgesprek over o.a Nextens Customer First Strategie en FiscaalTotaal.


Schrijf u nu in voor deze sessie!*We willen u up-to-date houden over de ontwikkelingen van Nextens en onze producten via e-mail. De inhoud van deze e-mails kunnen bestaan uit artikelen, product updates, informatie over evenementen of uitnodigingen voor onderzoeken.


OVER NEXTENS

Nextens is de innovatieve en betrouwbare partner voor fiscaal professionals. Nextens biedt online aangifteprogramma’s, koppelingen met uw andere softwarepakketten, kennisproducten en evenementen op één plek.

VEILIGHEID

Nextens draait op het Microsoft Azure-platform in Nederland. De servers van dit platform maken altijd een kopie op servers op een andere locatie binnen Europa. Het platform voldoet aan alle veiligheidskeurmerken en verzekert u van een veilige opslag van uw klantgegevens.