Nextens Naslag Trainingsessie

Donderdag 17 September 11.00 – 12.00  –  Trainingsessie

Onze ervaren Nextens trainers staan op donderdag voor u klaar! Tijdens deze online trainingssessie nemen wij u mee door FiscaalTotaal dat vanaf September een nieuwe naam 'Nextens Naslag' en look en feel krijgt. Na afloop van de training is er tijd om uw gebruikersvragen te beantwoorden.


Schrijf u nu in voor deze sessie!*We willen u up-to-date houden over de ontwikkelingen van Nextens en onze producten via e-mail. De inhoud van deze e-mails kunnen bestaan uit artikelen, product updates, informatie over evenementen of uitnodigingen voor onderzoeken.


OVER NEXTENS

Nextens is de innovatieve en betrouwbare partner voor fiscaal professionals. Nextens biedt online aangifteprogramma’s, koppelingen met uw andere softwarepakketten, kennisproducten en evenementen op één plek.

VEILIGHEID

Nextens draait op het Microsoft Azure-platform in Nederland. De servers van dit platform maken altijd een kopie op servers op een andere locatie binnen Europa. Het platform voldoet aan alle veiligheidskeurmerken en verzekert u van een veilige opslag van uw klantgegevens.