Nextens - Verhuis mee naar de Cloud


Zoals u wellicht hebt gehoord, via het telefonische contact met uw persoonlijke Accountmanager, is de 2022 software de laatste desktop jaarversie die verschijnt. Er komen geen desktopproducten in 2023 en verder meer uit. U kunt wel blijven werken met de 2022-producten en indien nodig komen daar nog updates voor uit. Wij helpen je met verhuizen naar de Cloud en organiseren op dinsdag 17 mei om 12:00 een Desktop naar Cloud Webinar.

Deze Webinar zal worden gegeven door Rube van Tienen, Cornel van der Heiden, Ingrid Storm en Aart van den Brink.

Rube is trainer en Video Marketing Strategist. Rube helpt mensen graag groeien door te ze inspireren, te trainen en te coachen, zodat ze de volgende stap in hun werk kunnen maken. In dit geval om de stap van desktop naar de Cloud te maken.

Cornel is onze Director Software Engineering. Samen met zijn teams werkt hij dagelijks aan nieuwe ontwikkelingen voor Nextens en draagt bij aan het monitoren en implementeren van features om een veilig platform voor Nextens te blijven waarborgen. Ook weet hij alle ins en outs over het functioneren van Nextens in de Cloud. 

Ingrid loopt al jaren mee bij Nextens en met haar ruime ervaring bij Nextens stuurt zij het Team van Trainers aan én geeft ze zelf trainingen. Ingrid heeft de ontwikkeling van Desktop naar Cloud van dichtbij meegemaakt en weet precies wat je moet weten om hier goed in te werken.

Aart is een oudgediende binnen Nextens. Hij is jarenlang betrokken geweest bij het bedrijf en is zelfs van zijn pensioen teruggekomen om de overgang van Desktop naar de Cloud in goede banen te helpen leiden. Hij komt hierover vertellen.

Let op: Deze Webinar is enkel live te volgen! Na het aanmelden ontvang je een bevestiging per e-mail met een link naar de sessie.

Benieuwd naar deze Webinar? Meld je dan nu aan door het onderstaande formulier in te vullen!

*We willen je up-to-date houden over de ontwikkelingen van Nextens en onze producten via e-mail. De inhoud van deze e-mails kunnen bestaan uit artikelen, product updates en informatie over evenementen.


Zorg dat je op de hoogte bent van het laatste fiscale nieuws!

Schrijf je in voor de Nextens nieuwsbrief!

Cookie-instellingen