Meld u aan voor de FiscaalTotaal Nieuwsbrief!


U ontvangt de nieuwsbrief op woensdag en vrijdag met redactionele berichten en links naar het belangrijkste fiscale nieuws, aangevuld met vakliteratuur, zoektips, nieuwe items op FiscaalTotaal en meer!


U kunt zich altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief of onze Nextens e-mailberichten. De afmeldlink staat onderaan elk bericht.


*We willen u up-to-date houden over de ontwikkelingen van Nextens en onze producten via e-mail. De inhoud van deze e-mails kunnen bestaan uit artikelen, product updates, informatie over evenementen of uitnodigingen voor onderzoeken.

OVER NEXTENS

Nextens is de innovatieve en betrouwbare partner voor fiscaal professionals. Nextens biedt online aangifteprogramma’s, koppelingen met uw andere softwarepakketten, kennisproducten en evenementen op één plek.

VEILIGHEID

Nextens draait op het Microsoft Azure-platform in Nederland. De servers van dit platform maken altijd een kopie op servers op een andere locatie binnen Europa. Het platform voldoet aan alle veiligheidskeurmerken en verzekert u van een veilige opslag van uw klantgegevens.